Mergi direct la conținut »
Un medic a trimis aceeași ecografie la peste 30 dintre pacientele lui
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un medic a trimis aceeași ecografie la peste 30 dintre pacientele lui

Un medic a trimis aceeași ecografie la peste 30 dintre pacientele lui

Un medic din Chile a trimis aceeași ecografie la peste 30 dintre pacientele sale., Cea care și-a dat seama de acest lucru a fost chiar una dintre ele.

De Dana Aramă,

Mai multe femei din Chile l-au denunțat pe medicul Eduardo Oliva, din orașul Constitucion, despre care au afirmat că le-a trimis aceeași imagine cu „chipul bebelușului” când erau însărcinate.

Belen Aguilera, una dintre pacientele medicului a fost cea care a scos totul l iveală. Aceasta a văzut pe Facebook o ecografie care i s-a părut foarte cunoscută. După ce a făcut verificări, femeia și-a dat seama că imaginea era aceeași cu cea primită de ea atunci când a făcut ecografie când era însărcinată cu fiica ei. Imaginea era identică și cu o altă ecografiue a unei alte femei, realizată în anul 2013.


„Sunt total indignată. Să fii în stare să te joci în felul acesta cu sentimentele pacientelor tale și să dai aceeași ecografie mai multor persoane este de nedescris”, a comentat Belen Aguilera.

Ulterior, lui Belen i s-au alăturat și alte paciente, care au primit aceeași ecografie repetată, notează cooperativa.cl.

În urma acuzațiilor, medicul Eduardo Oliva a explicat că a fost vorba de o eroare și că nicidecum nu a intenționat să-și păcălească pacientele.


Citește și:

OPINIE | „Banul public se justifică, nu se discută”. PAH, despre indignarea lui Codrin Ștefănescu, după ce a fost chemat la DNA să explice cum a cheltuit PSD banii din subvenții de la stat

Close
Închide
  Close