Mergi direct la conținut »
Un microbuz cu elevi plecat de la Beiuș a fost implicat într-un accident în Ungaria. O fată de 16 ani a murit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un microbuz cu elevi plecat de la Beiuș a fost implicat într-un accident în Ungaria. O fată de 16 ani a murit

Un microbuz cu elevi plecat de la Beiuș a fost implicat într-un accident în Ungaria. O fată de 16 ani a murit

Un microbuz în care se aflau 11 elevi și patru însoțitori din Portugalia și din Italia a fost implicat într-un teribil accident în Ungaria, lângă Cegled. Microbuzul s-a lovit de remorca unui autotren.

O fată de 16 ani, din Portugalia, a murit în acest accident, a anunțat bihoreanul.ro. Elevii au petrecut câteva zile cu adolescenţi de la Liceul „Samuil Vulcan”, în cadrul unui proiect Erasmus.

În noaptea de joi spre vineri, copiii şi însoţitorii lor s-au îmbarcat în microbuzul unei companii locale de transport, cu care au pornit spre Aeroportul Ferihegy din Budapesta. Pe drum, însă, în apropiere de localitatea Cegled, din motive necunoscute, maşina lor s-a izbit de remorca unui autotren care venea din sens opus. 

Un italian e în stare de șoc

O adolescentă în vârstă de 16 ani din Portugalia a murit pe loc, iar mai multe persoane au rămas încarcerate. Un băiat din Ialia, care a stat lângă adolescenta portugheză, a intrat în stare de şoc şi a fost transportat la un spital din Budapesta.

Ceilalţi copii şi însoţitorii care au scăpat nevătămaţi au fost transportaţi de maşini de poliţie la aeroport, pentru a prinde cursa spre casă. 


VIDEO | Donald Tusk, discurs în limba română: „Pur și simplu m-am îndrăgostit de Sibiu”. Președintele Consiliului European a apărut cu mănușile primite de la Duckadam

Close
Închide
  Close