Mergi direct la conținut »
Un microbuz a fost lovit de tren în comuna Gara Roșiești din Vaslui. Opt oameni, la un pas de moarte Galerie foto
3imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un microbuz a fost lovit de tren în comuna Gara Roșiești din Vaslui. Opt oameni, la un pas de moarte

Un microbuz a fost lovit de tren în comuna Gara Roșiești din Vaslui. Opt oameni, la un pas de moarte

Un microbuz a fost lovit de tren în comuna Gara Roșiești din Vaslui, în noaptea de miercuri spre joi, după ce șoferul ar fi adormit la volan. Victimele, care sunt din Republica Moldova, au fost rănite și transportate de urgență la spital.

Alerta s-a dat în localitatea vasluiană Gara Roșiești. Mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui și Serviciul Județean de Ambulanță au fost mobilizate în urma unui accident feroviar, scrie vremeanoua.ro .

La o trecere la nivel cu calea ferată, șoferul unui microbuz, un cetățean din Republica Moldova, ar fi adormit la volan. Vehiculul, în care se aflau șapte pasageri, a fost acroșat de trenul Inter-Regio Iași-Mangalia.

În urma impactului, toate cele opt persoane din microbuz au supraviețuit. Șoferul microbuzului a fost rănit grav și a fost transportat la spital, alături de un alt pasager.  Alte două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, iar celalte au refuzat transportul la spital.

Din primele cercetări, polițiștii spun că șoferul microbuzului ar putea fi tras la răspundere pentru producerea accidentului.

„Am înțeles că șoferul a adormit la volan și microbuzul a fost acroșat de ultimul vagon al trenului InterRegio Iași – Mangalia. Au rezultat șapte victime, doar cu traumatisme minore, care au refuzat transportul la spital. Avem o victimă (șoferul microbuzului – n.r.) trimisă la spital cu traumatism  picior  drept și în mașina TIM avem un pacient politraumatizat pe care îl ducem la spital  pentru  investigații  și tratament. Toți cei din microbuz sunt moldoveni, nu prea ne-am putut înțelege cu ei, nu vorbesc limba română. Oricum, au avut mare noroc, noi ne așteptam la un dezastru cu persoane rănite grav sau decedate,  însă  șansa a fost de partea lor, lucru care ne bucură”, a precizat , pentru sursa citată, medicul urgentist Carmina Piseru, șeful Compartimentului de Primiri Urgențe  al Spitalului Județean Vaslui.

Sursă foto: vremeanoua.ro


Citește și SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea! 


 

Close
Închide
  Close