Mergi direct la conținut »
Un pensionar italian a fost înșelat de o româncă. Cum l-a făcut să-i dea 20.000 de euro
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un pensionar italian a fost înșelat de o româncă. Cum l-a făcut să-i dea 20.000 de euro

Un pensionar italian a fost înșelat de o româncă. Cum l-a făcut să-i dea 20.000 de euro

Un pensionar italian s-a dus la un program tv cu o mare audiență, de la postul Canale 5, pentru a spune lumii cum a fost păcălit de o româncă. Aceasta l-a făcut să-i dea 20.000 de euro și apoi nu i-a mai răspuns la telefon.

Cazul a fost prezentat în emisiunea „Pomeriggio Cinque” în ediția din 13 martie. Antonio, un bătrân văduv, în vârstă de 85 de ani, care locuiește în localitatea Gela, din provincia Caltanissetta, a povestit cum l-a păcălit femeia româncă în vârstă de 50 de ani, a notat rotalianul.com.

„Mi-a cerut 20.000 de euro, spunându-mi că trebuie să cumpere o casă în România. Am fost împreună 8 luni și am crezut-o. Casa costa cam 15.000 de euro. Mi-a spus că ne vom căsători și vom trăi împreună acolo. M-am lăsat convins de ea. eram îndrăgostit”, a spus bătrânul.

Antonio i-a cerut să-i trimită poze cu casa pe care a cumpărat-o. Dar femeia nu i-a trimis nici poze, nici nu i-a mai răspuns la telefon. „Am pierdut și banii, și femeia de care eram îndrăgostit”, a mai spus Antonio.


Un şofer este amendat la fiecare minut, din cauza vitezei excesive! Bucureștiul e pe locul întâi în topul amenzilor de circulație, în Covasna sunt cei mai puțini șoferi sancționați

Close
Închide
  Close