Mergi direct la conținut »
Un piroman a dat foc unei scări de bloc din Târgu-Jiu. Bărbatul este încă în libertate (VIDEO)
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un piroman a dat foc unei scări de bloc din Târgu-Jiu. Bărbatul este încă în libertate (VIDEO)

Un piroman a dat foc unei scări de bloc din Târgu-Jiu. Bărbatul este încă în libertate (VIDEO)

Un piroman a dat foc unei scări de bloc din Târgu-Jiu, județul Gorj, în noaptea de sâmbătă spre duminică (14/15 iulie). Bărbatul este căutat de polițiști, mai ales că și camerele de supraveghere au surprins momentul în care a provocat intenţionat un incendiu la intrarea unui bloc de garsoniere.

Astfel, oamenii legii cer ajutorul oamenilor pentru prinderea piromanului din imagini, chiar dacă tânărul avea o glugă pe cap, când a pus focul în holul de la parterul unui bloc de garsoniere de pe strada Mihai Cristian Oancea. Mai grav este faptul că acesta ar fi al șaselea atac de acest gen al individului respectiv.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj solicită sprijinul cetăţenilor pentru a identifica o persoană bănuită de distrugere prin incendiere. În fapt, la data de 15 iulie, Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, persoane necunoscute au distrus prin incendiere o uşă confecţionată din lemn, destinată accesului în holul de la parterul unui bloc de garsoniere. Focul a fost stins rapid de locatari, fără a se extinde la alte bunuri. Poliţiştii au efectuat cercetarea la locul faptei, iar în acest moment desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea autorului, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Gorj, Andrei Lazăr, pentru Mediafax.

Anul acesta, în luna aprilie, un piroman din București a pus foc sub opt mașini, care au fost distruse. Incendiatorul a folosit cârpe îmbibate cu benzină, pe care le-a plasat sub motor.

Află ce este piromania, din punct de vedere psihologic, și ce spune psihologul Libertatea, despre cazul piromanului din Bucureşti.

În schimb, luna aceasta, un piroman din Iași, condamnat la închisoare, a fost găsit beat mort pe o stradă din Câmpulung. Astfel, după o scurtă vizită la spital, a ajuns direct în arest.


Citește și: INVESTIGAȚIE LIBERTATEA: Un predator sexual care a agresat o tânără de 20 de ani n-a fost urmărit de procurori pentru că “liftul blocului cu interfon nu e un loc public”!


 

Close
Închide
  Close