Mergi direct la conținut »
Un piteștean a fost rănit de explozia unei lămpi autogen, când repara un calorifer
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un piteștean a fost rănit de explozia unei lămpi autogen, când repara un calorifer

Un piteștean a fost rănit de explozia unei lămpi autogen, când repara un calorifer

Un piteștean a fost rănit de explozia unei lămpi autogen, când repara un calorifer, în seara zilei de miercuri, 8 august, într-un bloc din cartierul Craiovei din Pitești, județul Argeș.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, încerca să sudeze țevile unui calorifer cu lampă autogen, atunci când aceasta a explodat și flama l-a ars pe mâini și pe picioare. El nu locuia în apartamentul respectiv, ci doar venise să efectueze lucrarea respectivă.

Zgomotul exploziei a creat panică printre locatarii, care au sunat imediat la numărul de urgențe 112, iar la fața locului au ajuns pompierii și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Victima a ieșit singură din locuință, cu hainele fumegând, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Poliția face cercetări, în acest caz, pentru a afla cauza exactă a deflagrației.

Anul trecut, în noiembrie, două persoane au fost rănite în urma unei explozii într-un restaurant din Pitești, care a avut loc din cauza scăpărilor de gaze de la o butelie.

  • FOTO – Arhivă

Citește și: Leon Dănăilă: „Sunt cel mai sărac medic din lume. Am trecut prin toate: cerșetor, neurochirurg, academician, acum senator”


 

Close
Închide
  Close