MENIU CAUTĂ

Procuror DNA mort după ce s-a prăbușit de la etajul 6 din sediul DNA Timișoara

Distribuie

Fostul șef al DNA Timișoara, Tamas Schiffbeck, s-a prăbușit de la etajul 6 al sediului Direcției Naționale Anticorupție din centrul orașului, conform opiniatimisoarei.ro.

UPDATE. Procurorul nu era vizat de o anchetă la locul de muncă, a comunicat structura centrală a DNA, într-un mesaj de condoleanțe.

„Conducerea și personalul din cadrul Direcției Naționale Anticorupție își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață, a domnului procuror Tamaș Schiffbeck, un bun coleg și un profesionist desăvârșit.

În acest moment de mare cumpănă, transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei.

Dumnezeu să îl odihnească!

Direcția Națională Anticorupție nu are cunoștință ca domnul procuror Tamaș Schiffbeck să fi fost vizat de vreo anchetă penală sau disciplinară”.

UPDATE: Colegii procurorului au povestit că nimic nu anunța acest gest. Tamas Schiffbeck a venit la serviciu ca în fiecare dimineață, a vorbit cu ei, a intrat în biroul său, iar la un moment dat a deschis geamul, forțând o balama, și s-a aruncat în gol. Printre primii care l-a văzut a fost un ofițer antidrog, în aceeași clădire aflându-se și sediul DIICOT Timișoara, arată Press Alert

Procurorul Tamas Schiffbeck (foto) a venit în această dimineață la serviciu și a mers în biroul său, însă, la scurtă vreme, trupul neînsuflețit i-a fost găsit pe aleea din dreptul clădirii Schelei de Petrol care adăpostește și sediul DNA Timișoara.

Un procuror DNA, mort, după ce s-a prăbușit de la etajul 6 din sediul Direcției Naționale Anticoruptie din Timișoara

sursă foto: caon.ro

A fost declanșată o anchetă care va stabili dacă este vorba de o sinucidere sau de un accident, arată sursa citată.

Tamas Schiffbeck a condus mai mulți ani Direcția Națională Anticorupție Timișoara.

Dosarul de moarte suspecta a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Avea 49 de ani, era casatorit si avea 2 copii.

Sursa foto: Opinia Timisoarei, Press Alert

Comentarii