Mergi direct la conținut »
Un român a fost bătut și sechestrat în Italia. Carabinierii i-au arestat pe agresori, dar și pe conaționalul nostru!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un român a fost bătut și sechestrat în Italia. Carabinierii i-au arestat pe agresori, dar și pe conaționalul nostru!

Un român în vârstă de 30 de ani, stabilit în Italia, a fost răpit și bătut de doi italieni. Aceștia l-au bănuit că le-a furat o foarfecă electrică folosită pentru curățirea pomilor. Totul s-a întâmplat în localitatea Ribera, în provincia Agrigento.

F.V., în vârstă de 34 ani, și T.G., în vârstă de 27 de ani, s-au dus la locuința românului pe care l-au bănuit de furt, l-au amenințat cu un cuțit și l-au obligat să intre în mașina lor, a notat rotalianul.com.

Carabinierii i-au prins repede

Mai mulți oameni au observat incidentul și au alertat autoritățile. Carabinierii au reușit să le dea de urmă agresorilor și au  blocat autoturismul cu care aceștia se deplasau.

Atât cei doi agresori italieni, cât și bărbatul român au fost interogați.În locuința bărbatului român, carabinierii au găsit într-adevăr instrumentul furat și acesta a fost denunțat pentru infracțiunea de furt.

Agricultorii italieni care l-au agresat au fost puși sub arest la domiciliu, fiind acuzați de sechestru de persoană.


FOTO&VIDEO | Jurnalista Maria Andrieș l-a însoțit pe Dacian Cioloș în periplul său din Teleorman, județul lui Dragnea. Liderul Plus, schimb de replici cu simpatizanți PSD din Roșiorii de Vede: „Sunteți zero” / „Da, zero corupție”

Close
Închide
  Close