Mergi direct la conținut »
Un român a fost împușcat în picior de un italian. Agresorul avea să-i dea bani conaționalului nostru
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român a fost împușcat în picior de un italian. Agresorul avea să-i dea bani conaționalului nostru

Un român a fost împușcat în picior de un italian. Agresorul avea să-i dea bani conaționalului nostru

Un incident deosebit de grav a avut loc ieri după amiază în localitatea Sant’Ippolito, din provincia Pesaro, regiunea Marche. Un zidar român, în vârstă de 38 de ani, a fost împușcat în picior de un italian care-i datora o sumă de bani.

Cei doi bărbați s-au întâlnit în jurul orei 19:30 în zona Pian di Rose din localitatea menționată mai sus. Românul i-a cerut italianului o datorie de circa 6.000 de euro, bani pe care bărbatul  în vârstă de 60 de ani trebuia să-i plătească pentru unele lucrări de zidărie.

Italianul i-a spus românului că se va duce la bancomat și se va întoarce cu banii. Dar, când a revenit, a făcut-o cu un pistol în mână și a tras un foc spre conaționalul nostru, rănindu-l în picior.

Va fi judecat pentru tentativă de omor

Câțiva localnici care au asistat la cele întâmplate, majoritatea femei, au anunțat imediat autoritățile și au chemat o ambulanță la fața locului. Românul a fost transportat astfel la spitalul Torrette din Ancona, dar starea sa nu este una gravă, a notat rotalianul.com.

Între timp, bărbatul italian a dispărut, iar carabinierii sunt pe urmele sale pentru a-l aresta cu acuzația de tentativă de omor.


„Sicriul”, mașina de serviciu a polițiștilor. Moartea a doi agenți de la Postulul de Poliţie Transporturi Navale din Hârşova a fost un semnal de alarmă tras Ministerului de Interne încă de acum 4 ani

 
 
Close
Close
Închide