MENIU CAUTĂ

Un român beat a provocat două accidente pe o stradă din Austria. Tânărul e în stare gravă

Distribuie

Un tânăr român a comis două accidente în doar câteva minute, pe o stradă din orașul Lienz, din Austria. Șoferul, un tânăr în vârstă de 24 de ani, care era băut, și-a făcut mașina praf e în stare foarte gravă la spital.

Primul accident a fost comis vineri seară, în orașul Lienz din sudul Austriei, în jurul orei locale 21.54, când românul a lovit cu mare viteză o mașină parcată, în care se afla o persoană, a notat observatortv.

A accidentat un polonez

Românul a fugit de la locul accidentului și a continuat să calce accelerația mașinii. Câteva minute mai târziu însă, mașina sa a spulberat un transformator electric și a căzut peste zidul unei case, a notat dolomitenstadt.at.

Tânărul român este rănit foarte grav, în timp ce automobilul a fost complet distrus. Potrivit osttirol-heute.at, un pieton polonez aflat în intersecție a fost și el rănit ușor.

După ce a fost scos de echipa de descarcerare, șoferul a fost transportat la spital. Potrivit anchetatorilor, românul avea o alcoolemie 1,6 mg/l.


VIDEO/ Balada ciobanului Gheorghe din Teleorman pentru europarlamentare: „Ăștia tineri, mergeți de votați. Eu rămân pe câmp, dar voi să profitați”

Citește mai multe despre Accident, Austria și roman pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii