Mergi direct la conținut »
Un român beat a provocat două accidente pe o stradă din Austria. Tânărul e în stare gravă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român beat a provocat două accidente pe o stradă din Austria. Tânărul e în stare gravă

Un român beat a provocat două accidente pe o stradă din Austria. Tânărul e în stare gravă

Un tânăr român a comis două accidente în doar câteva minute, pe o stradă din orașul Lienz, din Austria. Șoferul, un tânăr în vârstă de 24 de ani, care era băut, și-a făcut mașina praf e în stare foarte gravă la spital.

Primul accident a fost comis vineri seară, în orașul Lienz din sudul Austriei, în jurul orei locale 21.54, când românul a lovit cu mare viteză o mașină parcată, în care se afla o persoană, a notat observatortv.

A accidentat un polonez

Românul a fugit de la locul accidentului și a continuat să calce accelerația mașinii. Câteva minute mai târziu însă, mașina sa a spulberat un transformator electric și a căzut peste zidul unei case, a notat dolomitenstadt.at.

Tânărul român este rănit foarte grav, în timp ce automobilul a fost complet distrus. Potrivit osttirol-heute.at, un pieton polonez aflat în intersecție a fost și el rănit ușor.

După ce a fost scos de echipa de descarcerare, șoferul a fost transportat la spital. Potrivit anchetatorilor, românul avea o alcoolemie 1,6 mg/l.


VIDEO/ Balada ciobanului Gheorghe din Teleorman pentru europarlamentare: „Ăștia tineri, mergeți de votați. Eu rămân pe câmp, dar voi să profitați“

Close
Închide
  Close