MENIU CAUTĂ

Un român din Napoli a fost împușcat în picior! Bărbatul se afla în apropierea propriei locuințe când a fost atacat

Distribuie

Un român în vârstă de 34 de ani, rezident în orașul Napoli, a fost victima unei agresiuni în noaptea de duminică spre luni. El a fost atacat de doi indivizi care circulau pe o motocicletă chiar în fața propriei locuințe.

Incidentul a avut loc pe o stradă din cartierul Vasto, în apropiere de Piața Garibaldi. Românul le-a spus carabinierilor că în jurul orei 1.45 a fost acostat de doi necunoscuți care s-au apropiat de el pe o motocicletă. L-au lovit mai întâi în cap, apoi l-au împușcat în picior. Românul a fost transportat la spitalul Loreto, dar medicii au constatat că rana nu-i pune viața în pericol, a notat rotalianul.com.

Carabinierii au declanșat o anchetă și iau în calcul mai multe variante. Una ar fi a unei posibile răzbunări sau reglări de conturi, mai ales că românul are antecedente penale. N-ar fi exclus ca acesta să fii avut neînțelegeri cu cei care l-au atacat.


Finalizarea dosarului lui Liviu Dragnea, amânată pentru 20 mai! Liderul PSD, în fața judecătorilor de la Înalta Curte: „Sunt total nevinovat! Dacă aș fi condamnat, aș vrea să știu de ce!”

Citește mai multe despre împușcături, Italia, napoli și romani in italia pe Libertatea.

Comentarii