Mergi direct la conținut »
Un român, erou în Anglia, după ce a intrat într-o casă în flăcări și a salvat un bătrân de la moarte
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un român, erou în Anglia, după ce a intrat într-o casă în flăcări și a salvat un bătrân de la moarte

Un român, erou în Anglia, după ce a intrat într-o casă în flăcări și a salvat un bătrân de la moarte

Un român, erou în Anglia, după ce a intrat într-o casă în flăcări și a salvat un bătrân de la moarte.  Este vorba despre Cristian Dumitrescu,  originar din Iași, care lucrează ca taximetrist în orașul Exeter .

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile, într-un cartier liniștit din orașul Exeter din Anglia. Cristian Dumitrescu se afla la volanul taxiului său și transporta un client când, la un moment dat, a observat că un incendiu a izbucnit la casa unui client fidel de-al său.

Fără să stea pe gânduri, românul i-a cerut clientului să rămână în mașină și să sune la pompieri și a intrat în casa cuprinsă de incendiu. Românul s-a ghidat după strigătele de ajutor ale bătrânului, care se afla la primul etaj al casei, și a ajuns la el. L-a luat în spate și a reușit să iasă în curtea casei, potrivit Observator.ro. Cristian Dumitrescu a fost lider al galeriei Politehnicii Iași, relatează ziaruldeiasi.ro.

Eroul și victima au primit îngrijiri medicale și au ajuns la spital pentru a fi tratați de intoxicație cu monoxid de carbon, notează presa din Anglia.

„În urmă cu două săptămâni, Cristian a mai salvat un om care a căzut de pe scuter în Stoke Canon. Este cu adevărat eroul nostru”, a spus Jo Guscott, patronul firmei Apple Taxis.

Citește și

Ce spune Liviu Dragnea despre protestele din 10 august: „Era organizare paramilitară. A fost o tentativă de lovitură de stat”

 

Close
Închide
  Close