De Livia Lixandru,

Un șoarece a căzut din tavan, în timpul conferinței de presă de la Casa Albă, căutând refugiu printre firele din spatele unui raft aflat în încăpere.

Reporterii s-au străduit să prindă șoarecele, însă în zadar. Acesta s-a strecurat pe sub ușă, în holul principal al zonei de presă, iar reporterii i-au pierdut urma, potrivit washingtonpost.com.

Corespondentul NBC Peter Alexander a scris pe Twitter că un şoarece „a căzut pur şi simplu din tavan” şi a aterizat în poala lui.

Alţi jurnalişti, precum corespondetul Reuters Steve Holland, au publicat fotografii pe Twitter care arată nebunia creată derozătoare în camera presei. Casa Albă nu a avut nicio reacție cu privire la acest incident.

Nu este primul incident de acest fel

Președintele Trump a avut o reacție în 2017, cu privire la acest subiect, când a subliniat: „Casa Albă este o „adevărată groapă”.

La sfârșitul anului trecut, un șobolan a intrat pe gazonul Casei Albe. Casa Albă și Piața Lafayette sunt întreținute de Serviciul Parcului Național. 

Unitatea administrativă a alocat un plus de 906.000 dolari,  în acest an, pentru a ajuta Departamentul Sănătății să se ocupe de problema șobolanului aflat la Casa Albă.

Citeşte şi:

„Polițistul și primarul zic că suntem jegoși. Dar suntem amărâți, nu jegoși”. Cazul elevei coborâte din autobuz: discriminare sau corectitudine politică?

Documente | Conducerea școlii dintr-un sat din Galați e acuzată că face bani pe spatele copiilor săraci. Refuzi să dai bani pe meditații, ești amenințat cu repetenția!

Pedofili străini în România. Cuplul de germani care droga băieți minori, racolați din zona Gării de Nord, înainte de a-i abuza sexual. Au fost „animatori pentru copii” în hoteluri din mai multe ţări!

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări