MENIU CAUTĂ
13 Noi. 2017 12:29

Un șofer a căzut cu mașina în râul Dâmbovița, în zona Cotroceni din Capitală (FOTO & VIDEO)

Distribuie

Un șofer a căzut cu mașina în Dâmbovița, în zona Cotroceni. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov anunță că un autoturism a căzut în râul Dâmbovița, la intersecția Splaiul Independenței cu Șoseaua Cotroceni, în dimineața zilei de luni, 13 noiembrie, în jurul orei 00:38.

Un apel la numărul de urgențe 112 anunța că un autoturism s-a scufundat, iar persoana care se afla în interior s-a urcat pe plafon.

Martorii spun că acesta rula cu viteză excesivă, iar când a vrut să evite un alt autoturism, era oprit în intersecție pentru a efectua virajul la stanga, a pierdut controlul volanului, a rupt gardul de protecție și a plonjat în apă.

La fața locului au acționat imediat pompierii Detașamentului Grozăvești, scafandrii Grupului Special de Salvatori și două autospeciale SMURD.

Bărbatul a fost preluat cu o barcă și ulterior preluat de echipajul de prim ajutor și transportat la spital.

 

De altfel, în Topul celor mai periculoase intersecții din București, pe primul loc este chiar intersecția Splaiul Independenţei – Şoseaua Orhideelor – Şoseaua Grozăveşti.

Aici, doar în 2016, au avut loc zece accidente, în care două persoane au fost rănite grav și alte 13 au avut răni ușoare, toate produse pentru că șoferii nu au acordat prioritate în trafic.

 

Tot astăzi, o mașină s-a răsturnat luni, la intersecția str. Fabrica de Glucoză și Barbu Văcărescu, după o tamponare ușoară.

FOTO & VIDEO: Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov


CITEȘTE ȘI… VIDEO/ Ultima fiță în materie de aranjamente florale. Trandafiri nemuritori', prizonieri în glob de sticlă


 

Citește mai multe despre Accident, cotroceni, Dâmbovița, Eroilor, raul dambovita și viteza pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii