MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 11:29

Un șofer a lovit un limitator de înălțime, în Caracal. A fost blocat traficul auto și feroviar

Distribuie

Circulaţia auto a fost blocată aproximativ o oră, în această dimineață, la intrarea în oraşul Caracal, dinspre Dobrosloveni, în județul Olt, după ce un șofer a lovit un limitator de înălțime. Bucata mare de ciment s-a prăbușit pe carosabil și nicio mașină nu a mai putut înainta în zona respectivă.

Astfel, traficul rutier de pe Drumul Național 64 (DN64) a fost deviat pe o rută ocolitoare, pe drumul comunal Fărcașele-Dăneasa, iar circulația trenurilor pe ruta Craiova-București a fost oprită până ce reprezentații de la căile ferate au verificat linia.

Șoferul Dorel Dumitrana, în vârstă de 54 de ani, care conducea un autotren pe care se afla un excavator, face des traseul Slatina-Caracal, fără probleme, dar acum brațul excavatorului ancorat pe pltaforma autotrenului a fost ridicat prea mult și a rupt limitatorul.

Limitatorul de înălțime doborât de un șofer, la Caracal

Limitatorul de înălțime doborât de un șofer, la Caracal

„M-am speriat foarte tare, nu m-am așteptat dacă am trecut de atâtea ori pe aici. Am trecut și cu utilaje mai înalte, nu știu ce s-a întâmplat, trec săptămânal, am auzit o dată lovind și când m-am uitat în urmă, era pasarela căzută”, a povestit conducătorul auto, la Digi 24.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, și a primit o amenă de 1.300 de lei, potrivit , potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu. Din fericire, în urma acestui incident, nu au existat victime.

Anul trecut, o femeie gravidă și doi copii au fost răniți într-un accident în Caracal. Alte patru persoane au ajuns la spital,


Citește și… FOTO/ La primărie, pe pavele, la școală, prin  noroi. Cum explică primarul: „Acolo e șantier, doar nu era să construiesc școala în altă parte și să o plantez în Prigoreni”


 

Citește mai multe despre caracal pe Libertatea.

Comentarii