MENIU CAUTĂ

Un șofer a rămas surprins când a trecut, pe timp de noapte, printr-un oraș din Ardeal: „Este ciudat și deranjant. Mă întreb cum suportă lumea”

Distribuie

Un șofer care a traversat noaptea trecută a rămas marcat de culoarea verde de la iluminatul public din localitate. Autoritățile locale au investit încă de acum trei ani și jumătate 1,2 milioane de lei în lămpi pentru iluminatul public de culoare verde.

„Nu am mai văzut așa ceva nicăieri. Verde de Zlatna! Parcă te afli în altă lume. Este ciudat și deranjant în același timp să conduci pe acolo. Foarte, foarte straniu, mă întreb cine le-a dat ideea asta și cum de a acceptat administrația locală.

Și, mai ales, mă întreb cum de au suportă oamenii așa ceva, seară de seară. Bănuiesc că la Zlatna nu poti petrece nopți albe”, a spus respectivul, citat de alba24.ro.

O parte din aceste leduri au culoare albă, iar o parte sunt verzi. Primarul Silviu Ponoran a motivat alegerea ledurilor verzi prin faptul că astfel se văd mai bine imaginile de pe camerele video de supraveghere montate în oraș și în cele 18 localități din jur.

Ledurile verzi de la iluminatul public din Zlatna

Iluminatul public din Zlatna e special


Dietele bizare ale miliardarilor din tehnologie: ciocolată la micul dejun, carne de ied proaspăt sacrificată sau regimul celor 5 mese pe săptămână

Citește mai multe despre Alba, leduri, trafic și verde pe Libertatea.

Comentarii