Mergi direct la conținut »
Un şofer drogat a intrat cu mașina într-o shaormerie din Târgu Jiu, după o urmărire în trafic!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un şofer drogat a intrat cu mașina într-o shaormerie din Târgu Jiu, după o urmărire în trafic!

Un şofer drogat a intrat cu mașina într-o shaormerie din Târgu Jiu, după o urmărire în trafic!

Un șofer din Târgu Jiu, urmărit de polițiști, a scăpat de sub control vehiculul pe care îl conducea și a intrat direct într-o shaormerie.

Un tânăr de 25 de ani, din Târgu-Jiu, este cercetat de polițiști, după o urmărire în trafic, în municipiu, în urma cercetărilor fiind stabilit că bărbatul consumase substanțe interzise. Acesta s-a oprit cu mașina într-o shaormerie de pe strada 30 Decembrie.

„Aseară, în jurul orei 23.00, un tânăr de 25 de ani, din Târgu-Jiu, nu a oprit la semnalele polițiștilor, și a continuat drumul. A intrat în coliziune cu un spațiu comercial.

În urma testării a reieșit că ar fi consumat substanțe interzise. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența unor substanțe interzise. De asemenea, polițiștii i-au ridicat certificatul de înmatriculare pentru ITP expirat”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.


Cum explică un român ajuns politician în Spania alegerea sa: se săturase de corupție! „Am vrut mai mult pentru viața mea”

Close
Închide
  Close