Mergi direct la conținut »
Un șofer a încercat să omoare un polițist la Brașov. L-a scuipat și a vrut să-l calce cu mașina
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un șofer a încercat să omoare un polițist la Brașov. L-a scuipat și a vrut să-l calce cu mașina

Un șofer a încercat să omoare un polițist la Brașov. L-a scuipat și a vrut să-l calce cu mașina

Un șofer a încercat să omoare un polițist la Brașov care a încercat să-l oprească pentru un control în trafic. Bărbatul de 38 de ani a fost urmărit în trafic, după ce a vrut să-l calce cu o autoutilitară pe agent. În momentul în care a fost oprit, individul l-a scuipat pe polițist.

Șoferul unei autoutilitare a fugit în momentul în care un echipaj de Poliție a vrut să-l oprească joi în trafic pentru un control de rutină. În loc să oprească, bărbatul de 38 de ani a încercat să intre cu mașina peste un agent, scrie newsbv.ro.

„Un şofer care conducea o autoutilitară însoţită de semiremorcă, pe Calea Feldioarei, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de către agentul de poliţie şi a efectuat un viraj către poliţist cu intenţia de a-l accidenta, continuându-şi deplasarea. A fost urmărit de echipajul de poliţie cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune aproximativ un kilometru, fiind blocat în curtea unei societăţi comerciale din zonă, însă în momentul în care a deschis uşa să coboare, şoferul l-a scuipat pe agentul de poliţie”, a declarat Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Bărbatul de 38 de ani a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, iar judecătorii au decis arestarea lui pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor şi ultraj.

Oamenii legii spun că se confruntă tot mai des cu astfel de incidente în trafic. În urmă cu cinci zile, un poliţist din Dolj a fost lovit de o maşină în timp ce se pregătea să ceară actele unui şofer oprit în afara drumului.

În februarie, un agent de la Brigada Rutieră a Capitalei a fost transportat la spital, după ce a fost izbit de o mașină condusă de un șofer beat, în timp ce verifica actele unui alt conducător auto.


Citește și CORESPONDENȚĂ DIN GRECIA/ Au sărit în flăcări pentru a-și salva semenii. Acum sunt numiți ”cei patru fantastici din Neos Voutzas”


 

Close
Închide
  Close