Mergi direct la conținut »
Un spital austriac a angajat un ”vânător de unde negative”. Ce spune biserica despre asta
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un spital austriac a angajat un ”vânător de unde negative”. Ce spune biserica despre asta

Un spital austriac a angajat un ”vânător de unde negative”. Ce spune biserica despre asta

Un spital austriac a angajat un ”vânător de unde negative” pentru a bloca fluxurile energetice negative din clădirea în care urmează să funcționeze. Pentru acest serviciu s-au plătit 95.000 de euro.

Reprezentanții diocenezei din Viena au reacționat ironic la acest anunț spunâd că era mai ieftin să cheme un preot să facă o binecuvântare, decât să angajeze un astfel de ”expert”, scrie AFP.

Administratorii unui spital care se va muta într-o clădire nouă, din nordul Vienei, au angajat specialistul în „explorarea conștiinței” pentru a purifica marele spital. Informația a ajuns la presă, care a atras atenția asupra sumei uriașe plătite acestui ”vânător de unde negative”, iar conducerea spitalului l-a demis.

Angajatul este o persoană care lucrează ca și vânzător de mașini și este expert în „neutralizarea fluxurilor de energie nenaturale”. El susține că poate amplasa în jurul clădirilor perimetre de protecție care blochează energiile negative.

Primăria Capitalei austriece a catalogat acest incident drept ”lamentabil” cu atât mai mult cu cât este vorba de un loc în care știința ar trebui să primeze.


Citește și: Cod galben de ploi, ninsoare, frig și vânt în weekendul 17-18 martie. Harta zonelor vizate de avertizarea meteo


Close
Închide
  Close