MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Un student la arhitectură s-a spânzurat în magazia părinților. Voia să lase facultatea și să plece în străinătate

Distribuie

Un student la facultatea de arhitectură din Iași s-a spânzurat în casa părintească, la Buzău. El se certase cu părinții pentru că voia să abandoneze studiile și să plece la muncă în străinătate.

Tragedia a avut loc în comuna Cernăteşti, unde tânărul de 21 de ani a fost găsit spânzurat în magazia casei.

Acesta intenționa să abandoneze studiile de la Facultatea de Arhitectură din Iași, unde era student în anul al II-lea, ca să plece la muncă în străinătate cu mai mulți prieteni, arată jurnaluldebuzau.ro.

El ar fi avut o discuţie foarte aprinsă cu părinţii pe această temă, care au încercat să îl convingă să nu renunțe la studii, ci să plece în străinătate după terminarea facultății, dacă vrea asta.

Tragedia a avut loc în timp ce studentul ar fi fost singur acasă, părinții fiind plecați la muncă. Tânărul a fost găsit în timpul nopţii, după ce părinţii lui au venit de la lucru.

Vecinii sunt șocați de gestul băiatului, care era cunoscut ca fiind un tânăr foarte cuminte, care îşi dorea foarte mult să ajungă arhitect.


Citește și: 

VIDEO | Interviu cu comisarul european pentru Educație, Tibor Navracsics. Cum poate sistemul de învățământ să îi pregătească pe elevi pentru piața muncii actuală, nu pentru cea din trecut


 

Comentarii