Mergi direct la conținut »
Un student român de la Paris a fost găsit cu capul zdrobit în camera de cămin. A fost ucis cu un ciocan
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un student român de la Paris a fost găsit cu capul zdrobit în camera de cămin. A fost ucis cu un ciocan

Un student român de la Paris a fost găsit cu capul zdrobit în camera de cămin. A fost ucis cu un ciocan

Un tânăr student român, în vârstă de 23 de ani, care învăța la Paris a fost ucis cu bestialitate în camera sa dintr-un cămin studenţesc din districtul 13 din Paris, pe rue Bruneseau. Poliția a anunţat că lângă cadavru a fost găsit un ciocan, foarte probabil arma crimei.

O cunoştinţă a tânărului, un alt student român, a alertat portarul căminului că nu poate da de ceva vreme de el. Tânărul împreună cu directorul instituţiei au mers în camera acestuia. Acolo au descoperit cadavrul. Poliţia a găsit carnetul de student şi carnetul de asigurări al românului, urme de sânge peste tot, dar şi pe holuri.

Corpul tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru autopsie. Conform primelor elemente ale anchetei, tânărul a fost lovit de mai multe ori în cap cu un ciocan, a notat lefigaro.fr.


„Sicriul”, mașina de serviciu a polițiștilor. Moartea a doi agenți de la Postulul de Poliţie Transporturi Navale din Hârşova a fost un semnal de alarmă tras Ministerului de Interne încă de acum 4 ani

Close
Închide
  Close