Mergi direct la conținut »
Un tânăr din Baia Mare a fost arestat pentru trafic cu droguri de mare risc
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr din Baia Mare a fost arestat pentru trafic cu droguri de mare risc

Un tânăr din Baia Mare a fost arestat pentru trafic cu droguri de mare risc

Un tânăr din Baia Mare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Decizia a fost luată de Magistraţii Tribunalului Maramureş , la propunerea Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Maramureş.

Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că, în data de 22 martie 2019, lucrătorii de poliţie judiciară care s-au deplasat la locuinţa acestuia în scopul înmânării unei citaţii, l-au surprins pe casa scării deţinând asupra sa o cantitate mare de droguri, respectiv 51,9 grame substanţă care conţine MDMA (drog de mare risc cuprins în Tabelul anexă nr. I din Legea nr. 143/2000) şi 94 de comprimate cu logo-ul „Mojo Jojo” care conţin ca substanţă activă 2C-B, potrivit Agerpres.

Citește și

Trei ani de închisoare dacă te adresezi cu „tovarăşe”, 10 ani dacă promovezi doctrina printr-o organizație. USR vrea lege împotriva simbolurilor şi propagandei comuniste

Close
Închide
  Close