MENIU CAUTĂ

Un tânăr din Brașov a fost înjunghiat de chiriașă! De la ce a pornit scandalul

Distribuie

Un scandal de proporții a avut loc într-un imobil de pe strada Iuliu Maniu din Brașov. Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost înjunghiat zilele trecute de o femeie în vârstă de 40 de ani.

Femeia, aflată sub influența alcoolului, s-a supărat că băiatul gazdei i-a cerut banii pe chirie pe care îi datora. Tânărul a lovit-o cu palma peste față. Femeia a intrat în camera ei, a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe tânărul respectiv, a anunțat monitorulexpres.ro.

Victima a fost supusă unei intervenţii chirurgicale şi va rămâne în continuare sub supraveghere medicală. Potrivit anchetatorilor, în timp ce tânărul se afla la spital, făptaşa a mers şi ea la unitatea medicală, unde a avut un comportament agresiv faţă de personalul medical.

Braşoveanca a fost reţinută sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor şi propusă pentru arestare. Un judecător de drepturi şi libertăţi a respins propunerea procurorilor şi a decis să instituie măsura controlului judiciar.

Nemulţumiţi, procurorii au formulat contestaţie. Curtea de Apel Braşov a menţinut decizia judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Braşov. Inculpata beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până când magistraţii vor pronunţa sentinţa definitivă.


EXCLUSIV. Un om de afaceri neamț, simpatizant #rezist, și un arhitect acuză cea mai reputată revistă de business din Germania că a inventat citate într-un articol dur la adresa României!

Citește mai multe despre Brașov, injunghiat și tanar pe Libertatea.

Comentarii