Mergi direct la conținut »
Un tânăr a intrat peste vecina sa în timp ce femeia dormea alături de iubit. Incredibil ce a ieșit
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr a intrat peste vecina sa în timp ce femeia dormea alături de iubit. Incredibil ce a ieșit

Un tânăr a intrat peste vecina sa în timp ce femeia dormea alături de iubit. Incredibil ce a ieșit

Un tânăr a intrat peste vecina sa, în timp ce femeia dormea alături de iubit, și a început să o pipăie. Femeia, în vârstă de 36 de ani, din comuna dâmbovițeană Lucieni, a trăit spaima vieții ei. Oamenii legii au stabilit că un tânăr de 17 ani a greșit locuința și s-a așezat în același pat cu cei doi. 

Băiatul a intrat în locuința unei femeii, s-a așezat în același pat și a început să o pipăie. Când și-a dat seama că nu este iubitul ei, femeia a țipat cât a putut de tare. Dezmeticit și el, adolescentul a luat-o la fugă, dar a fost prins de concubinul femeii, care a sunat imediat la Poliție.

„În această dimineață, în jurul orei 04.00, un tânăr de 17 ani, din Lucieni, a intrat în locuința unei femei de 36 de ani din aceeași localitate și, în timp ce aceasta dormea, a început să o atingă. Tânărul a fost prins de concubinul femeii, motivând că, din cauza stării de ebrietate, a greșit locuința”, a precizat IPJ Dâmbovița, potrivit reporterpenet.ro.


Citește și:

Mirabela Dauer pleacă în vacanță în America. Plimbări, shopping și jocuri de noroc!

Close
Închide
  Close