Mergi direct la conținut »
Un taximetrist a fost ucis de client! I-a lăsat cadavrul pe un câmp și a fugit cu mașina
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un taximetrist a fost ucis de client! I-a lăsat cadavrul pe un câmp și a fugit cu mașina

Un taximetrist a fost ucis de client! I-a lăsat cadavrul pe un câmp și a fugit cu mașina

O crimă înfiorătoare a avut loc recent în Republica Moldova. Un taximetrist în vârstă de 58 de ani a luat un client de 18 ani, cu care a avut un conflict, iar finalul a fost tragic.

Familia victimei a anunțat dispariția lui din urmă cu două zile, când acesta a plecat la muncă, dar nu s-a mai întors. Iar polițiștii au început căutările, a anunțat tvn.md. Mai întâi, oamenii legii i-au găsit mașina victimei, iar peste ceva timp i-au găsit cadavrul, abandonat pe un câmp.

Riscă 15 ani de închisoare

Mașina a fost găsită pe raza satului Alexeevca, din raionul Florești, iar corpul la o anumită distanță. Agresorul l-a bătut pe șofer până l-a omorât, iar apoi a vrut să fugă cu mașina acestuia. Dar a nimerit într-un șanț!

Criminalul, un tânăr de 18 ani, riscă 15 ani de închisoare pentru fapta sa.


EXCLUSIV/ „Poliția nu m-a căutat niciodată în trei ani!”. Libertatea l-a găsit în Anglia pe tânărul care a văzut cum comisarul a lovit-o pe Ana pe zebră. Șoferul-comisar s-a dus acasă la tatăl acestuia, și el martor, ca să-i influențeze!

Close
Închide
  Close