MENIU CAUTĂ

Un TIR s-a răsturnat și a căzut pe o mașină care circula regulamentar. Șoferița accidentată a fost transportată la spital

Distribuie

O femeie în vârstă de 26 de ani a văzut moartea cu ochii după ce mașina pe care o conducea regulamentar, pe raza comunei Coșava, județul Timiș, a fost distrusă de un TIR scăpat de sub control, care s-a răsturnat peste ea, a anunțat opiniatimisoarei.ro.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 11.30, la ieșirea din localitatea Coșava, pe drumul ce leagă Deva de Lugoj. Se pare că, din pricina vitezei, șoferul de 38 de ani al autocamionului a pierdut controlul volanului.

Șoferul s-a ales cu dosar penal

„Un autocamion care circula pe DN68A în direcția Deva, către Făget nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă spre stânga și s-a răsturnat peste un autoturism condus de o femeie, care circula regulamentar, din sens opus”, a declarat  Alexandra Petrovici, purt[torul de cuv\nt al IPJ Timiș.

Șoferița de 26 de ani a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă.


PROCESUL COLECTIV. Daniel Băluţă, primarul sectorului 4, citat cu mandat de aducere la următorul termen

Există viață după pestă: Crăciun cu iepuri și gogoșari! Reporterii Libertatea s-au întors, după trei luni, în satul Luciu din județul Ialomița

VIDEO / Mesaj tulburător al elevilor de la Liceul Gheorghe Lazăr din București: Rămâneţi acasă şi schimbaţi România!

Citește mai multe despre Timiș pe Libertatea.

Comentarii