Mergi direct la conținut »
Un tractorist din Bihor a scăpat cu viață după ce a căzut între utilaj și lamă. Tractorul s-a răsturnat peste el |FOTO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tractorist din Bihor a scăpat cu viață după ce a căzut între utilaj și lamă. Tractorul s-a răsturnat peste el |FOTO

Un tractorist din Bihor a scăpat cu viață după ce a căzut între utilaj și lamă. Tractorul s-a răsturnat peste el |FOTO

Un tractorist din Bihor a scăpat ca prin minune după ce s-a răsturnat cu tractorul pe brazdă. Omul a căzut în spatele utilajului, între tractor și lamă, și avut mare noroc că nu a fost secționat de lamă. Accidentul a avut loc în comuna Tilecuș.

De Mihai Niculescu,

Tractorul s-a răsturnat pe partea din spate, iar conducătorul acestuia a fost surprins și a rămas încarcerat între tractor și discul agricol, a explicat lt.col. Ciprian Tămaș, de la ISU Bihor.

Apelul la 112 a fost efectuat la ora 12:01, arată bihon.ro.

La fața locului au ajuns pompierii de la Stația Aleșd, un echipaj de descarcerare, un altul cu autospecială de stingere cu apă și spumă. Au intervenit și un echipaj de paramedici și un echipaj cu medic de la Ambulanța Aleșd.

Tractoristul a fost scos dintre fiarele utilajului iar medicii i-au acordat primul ajutor. Din primele evaluări, bărbatul avea fracturi costale și la umărul drept și a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe Oradea.

Sursa foto: bihon.ro


Citește și: Reacția Uber în cazul adolescentei din București care a reclamat la poliție că un șofer a agresat-o verbal: „Avem toleranță zero la astfel de cazuri”


 

 
 
Close
Închide