Mergi direct la conținut »
Un tren de pasageri a fost lovit de un marfar. Cel puțin doi morți și peste 70 de răniți
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un tren de pasageri a fost lovit de un marfar. Cel puțin doi morți și peste 70 de răniți

Un tren de pasageri a fost lovit de un marfar. Cel puțin doi morți și peste 70 de răniți

Un tren de pasageri a fost lovit deun marfar, în statul american Carolina de Sud. În urma impactului, mai multe vagoane au deraiat. Totodată, numeroase persoane au fost rănite, însă autoritățile nu au anunțat un bilanț oficial, relatează NBC News.

UPDATE 13.07: Cel puțin două persoane au murit și peste 70 au fost rănite, în urma accidentului feroviar din statul american Carolina de Sud.

Trenul de pasageri plecase din New York către Miami. Din motive încă necunoscute, trenul de pasageri și un marfar s-au lovit, în statul american Carolina de Sud.

Compania americană Amtrak a anunțat că sunt mai mulți răniți printre cei 139 de pasageri și opt membri ai echipajului care se aflau în tren.

Accidentul a avut loc pe o cursă destul de aglomerată. Cursa are loc pe timpul nopții, iar, între New York și Miami, trenul are numeroase opriri. Accidentul are loc la doar câteva zile după ce un tren cu aleși republicani a lovit un camion cu gunoi.


Citește și: “Trustul Românesc de Autostrăzi”, la ceas aniversar. Între 1967 și 2018 am construit zilnic 0,04 kilometri de șosea de mare viteză


Close
Închide
  Close