Mergi direct la conținut »
FOTO / Un tren cu aleşi republicani a lovit un camion de gunoi. O persoană a murit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO / Un tren cu aleşi republicani a lovit un camion de gunoi. O persoană a murit

FOTO / Un tren cu aleşi republicani a lovit un camion de gunoi. O persoană a murit

Un tren la bordul căruia se aflau mai mulţi aleşi republicani a lovit un camiuon de gunoi, în statul american Virginia. O persoană care se afla în vehicul a decedat, relatează BBC News şi AFP. 

Un tren închiriat de mai mulţi congresmeni republicani a lovit în plin camionul de gunoi. Vehiculul a fost complet distrus, iar o persoană care se afla la bord a decedat. Totodată, aleşii au fost zguduiţi în urma impactului. Un ales din Tennessee a fost rănit, deoarece  accidentul a avut loc chiar în timp ce mergea către toaletă. „Sunt în stare de şoc acum”, a spus acesta.

„Trenul care ducea aleşi republicani la seminarul nostru a fost implicat într-o coliziune, însă Rebecca şi cu mine suntem bine. Securitatea şi medici se află la bord şi ajută la păstrarea scenei şi tratează rănile”, a scris pe alesul Bradley Byrne pe contul său oficial pe Twitter.

„Trenul a lovit un camion de gunoi. Dr. Marshall îi ajută pe cei care sunt răniţi”, scrie pe contul de Twitter al alesului Roger Marshall, care este medic.

Membri republicani ai Camerei Reprezentanţilor şi Senatului se duceau la Greenbrier, la un seminar anual de trei zile.


Citeşte şi: EXCLUSIV/Zece întâmplări ciudate și… un diagnostic târziu. Florin Chilian trebuie să se opereze la ambii genunchi


Close
Închide
  Close