Mergi direct la conținut »
Un turist care s-a accidentat în masivul Făgăraş a fost recuperat de salvamontiști și coborât la baza muntelui
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un turist care s-a accidentat în masivul Făgăraş a fost recuperat de salvamontiști și coborât la baza muntelui

Un turist care s-a accidentat în masivul Făgăraş a fost recuperat de salvamontiști și coborât la baza muntelui

Un turist s-a accidentat în masivul Făgăraş, duminică, 15 iulie, în timp ce parcurgea un traseu pe munte. Bărbatul este din Sf. Gheorghe și are 45 de ani. Din fericire, în aceeași zi, a fost coborât la baza muntelui de jandarmii montani şi salvamontişti, unde a fost predat unui echipaj SMURD. Nu pleca la munte nepregătit! Câteva lucruri de care ai nevoie, pentru a face drumeţii Pleci la munte? Iată ce nu trebuie să îți lipsească din rucsac Astăzi, în jurul orei 14,00, în urma unui apel la 112, jandarmii braşoveni au acţionat împreună cu Serviciul Salvamont pentru căutarea unui bărbat cu picior fracturat (gleznă), în zona Muchia Sâmbetei din Masivul Făgăraş. La ora 16,00 persoana a fost localizată în zona Muchia Sâmbetei, iar în jurul orei 18,40 a fost predată echipajului SMURD, pentru îngrijiri medicale'', a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Braşov, Cristi Roşu, citat de Agerpres. Tot anul acesta, dar în luna aprilie, a avut loc o intervenție a SMURD în Munții Făgăraș pentru salvarea unei femei.

Atunci, o turistă în vârstă de 40 de ani s-a accidentat la picior, tot pe un traseu din același masiv muntos ca și acum.

FOTO – Arhivă


Citește și: EXCLUSIV / Cine este românul răpit în Libia. Soarta lui, încă sub semnul întrebării


 

Close
Închide
  Close