MENIU CAUTĂ

Un vasluian era să moară înecat cu șorici. Ce l-a salvat

Distribuie

Era să moară înecat cu șorici. Un bărbat de 58 de ani, din Huși, a ajuns de urgență la spital, după ce s-a înecat cu o bucată de șorici. A avut însă norocul să scape cu viață, căci bucata nu i-a acoperit în totalitate căile respiratorii, căci în caz contrar ar fi murit în câteva minute. Omul a fost supus unei intervenții endoscopice iar bucata de aliment care îi bloca respirația a fost îndepărtată.

Pacientul a fost adus inițial cu o ambulanță la spitalul din Huși, iar de acolo transportat la (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Bărbatul a avut totuși noroc: bucata de şoric permitea o oarecare respiraţie greoaie.

Medicii i-au făcut o endoscopie şi i-au scos bucata care-l împiedica să respire, iar acum acesta se află în afara oricărui pericol, relatează ziaruldeiasi.ro.

Pacientul în vârstă de 58 de ani a ajuns în UPU din Vaslui, din cauza faptului că avea un corp străin blocat în esofag. S-a efectuat o endoscopie şi bucata a fost îndepărată” , a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.


Citește și: Cum a învățat Donald Tusk limba română în două zile. Românul care a tradus discursul: „Am făcut o înregistrare audio”


 

Citește mai multe despre sorici pe Libertatea.

Comentarii