MENIU CAUTĂ

Unde îți cumperi apartament dacă ești corporatist

Distribuie

Orele petrecute în trafic în fiecare săptămână sau aglomerația de la metrou pot reprezenta pentru mulți dintre corporatiștii care lucrează în zona de nord a Capitalei un motiv întemeiat pentru a se muta într-un apartament mai apropiat de locul de muncă.

Dacă ai această problemă ar trebui să îți începi căutarea apartamentului ideal în zone precum Aviatorilor, Băneasa sau chiar Pipera.

Un avantaj ar fi, de asemenea, faptul că nordul Capitalei s-a extins mult în ultimii ani și dezvoltatorii imobiliari continuă să construiască aici ansambluri moderne, deci vei găsi foarte multe apartamente de vânzare în blocuri noi.

Prețurile pornesc de la 37.500 de euro, în cazul garsonierelor, și de la 52.000 de euro în cazul apartamentelor cu 2 camere, potrivit Imobiliare.ro.

Câți bani scoți din buzunar dacă vrei să te muți în nordul Bucureștiului

Garsonierele din nordul Bucureștiului pot fi ideale pentru tinerii corporatiști. Cea mai ieftină poate fi cumpărată cu 37.500 de euro. Este vorba despre o garsonieră semidecomandată în Băneasa, cu intrare din Aleea Someșul Rece. În preț este inclusă și o curte.

Locuințe necesită renovare și se află la parterul unui bloc vechi.

Poți să îți cumperi o locuință nouă tip studio în Pipera cu 43.800 de euro, preț la care se adaugă TVA. Aceasta se află la etajul 3 al unui bloc care face parte dintr-un ansamblu rezidențial din 2015 și este destul de spațioasă, având o suprafață utilă de 45 de mp.

Dacă vrei un apartament cu 2 camere trebuie să scoți din buzunar cel puțin 52.270 de euro (plus TVA). La acest preț este scos la vânzare un apartament într-un ansamblu rezidențial aflat la 2 minute de Pipera Mall Plaza pentru care lucrările de construcție vor fi finalizate pe parcursul anului viitor.

Deși trebuie să aștepți câteva luni până să te poți muta, vei avea parte de un apartament spațios, de 51 de mp, dotat cu centrală proprie și aer condiționat.

Cu 53.000 de euro poți să te muți imediat într-un apartament cu 2 camere aflat la 10 minute de mers pe jos de Parcul Herăstrău. Locuința se află într-un bloc vechi, din 1971, și se vinde complet mobilată și utilată.

Apartamentele cu 2 camere din zona Aviatorilor se vând cu prețuri mai mari. Cel mai ieftin costă 77.000 de euro și este amplasat într-un bloc reabilitat termic recent aflat la doi pași de stația de autobuz Bd. Mareșal Averescu.

 

Citește mai multe despre apartament, baneasa, garsoniera și pipera pe Libertatea.

Comentarii