De Valentina Postelnicu,

”Ce să comentez, dacă nu aș ști personajul, m-aș mira. El încearcă să facă tot ce poate pentru a distrage atenția de la marea problema pe care o are, nu cu mine, ci în raport cu faptele lui abominabile”, a comentat denunțătorul medicului Mihai Lucan, după dezvăluirile făcute în cazul șefului Institutului de Transplant Renal.

”Ce vorbesc eu de ani de zile la Cluj, se dezvoltă acum în referatele de arestare, în convorbirile lui de tip mafiot”, a mai spus Ungureanu.

Deputatul USR arată că ”profesorul Lucan este un escroc, un individ care a înșelat un întreg oraș, cu complicitatea autorităților și cu neplăcuta complicitate și lașitate a multor bolnavi, care au preferat să îl bîrfească, dar puțini au avut curajul de a face o plângere în justiție”.

Emanuel Ungureanu a mai declarat că nu este prima plângere făcută de Lucan la adresa lui. Medicul a sesizat Comisia de etică din Parlament, după ce Ungureanu a avut inițiativa de a merge într-o vizită la un spital, alături de un jurnalist.

Mihai Lucan a depus plângere penală în cazul deputatului Emanuel Ungureanu, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Medicul îl acuză pe parlamentarul USR de compromiterea intereselor justiției în dosarul instrumentat împotriva sa de DIICOT.

Deputatul Emanuel Ungureanu este acuzat că a dezvăluit intenționat și în mod tendențios jurnaliștilor informații trunchiate, pentru a crea o „presiune mediatică asupra instanţelor de judecată” şi ca să „asigure succesul acuzării”, spun surse judiciare, citate de Mediafax.ro. Asta reiese din plângerea depusă de medicul Lucan la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.


Citește și:

Polițiștii Godină și Berbeceanu pornesc o revoltă împotriva deciziei lui Carmen Dan. ”Îl susținem pe Radu Gavriș”

Ce apariție! Simona a purtat un accesoriu de peste 50.000 de euro la plecarea spre Turneul Campioanelor
GSP.RO

Ce apariție! Simona a purtat un accesoriu de peste 50.000 de euro la plecarea spre Turneul Campioanelor

Horoscop 21 octombrie 2019. Gemenii au o zi încărcată de emoții. Citește previziunile pentru toate zodiile
HOROSCOP

Horoscop 21 octombrie 2019. Gemenii au o zi încărcată de emoții. Citește previziunile pentru toate zodiile