Senatorul PRM, Ilie Ilascu, este ,,un caz,, atipic. In declaratia lui de avere nu a putut fi trecut nimic. Ilie Ilascu nu are pamant, case, apartamente sau masini. Nu are conturi si nici nu este asociat la vreo firma. Sta cu chirie intr-un apartament primit, pentru care plateste 700.000 lei. Ii vine intretinerea cinci milioane, iar luna trecuta a dat si pe telefon tot cinci milioane. Ilascu recunoaste ca, de multe ori, salariul lui de circa 19 milioane nu ii ajunge, fiind nevoit sa se imprumute.
Senatorul PSD Traian Rece poate fi insa considerat cel mai bogat senator. Are 261 ha de teren agricol 5.671 mp teren intravilan, un apartament, o casa de vacanta, 66 de spatii comerciale si o adevarata colectie de masini: doua Mercedes, un Fiat, un Ford. La capitolul ,,conturi,,, acesta dispune si de conturi de peste 10.000 euro, creante peste 10.000 euro, obligatii cu valoare ce depasesc 10.000 euro.
Nici Adrian Paunescu nu este un senator sarac. Are in proprietate 30 ha de teren la Tancabesti, Voluntari, Bragadiru, Breaza; trei apartamente – Bucuresti, Vatra Dornei si Craiova; trei case de locuit si trei de vacanta; un autoturism Toyota si un cont mai mare de 10.000 euro.

Urmărește-ne pe Google News