UPDATE 15:45 Noi percheziţii în Galaţi în dosarul Boldea. Deputatul Mihai Boldea a virat 185 de mii de euro în conturile a doi co-inculpaţi şi apoi a fugit din ţară
UPDATE 14:00 CSM verifică plecarea din ţară a lui Mihai Boldea.
Procedurile de aducere în ţară a deputatului Mihail Boldea au fost declanşate- „Mă voi ocupa şi de aducerea în ţară a lui Boldea, ştim unde e”, a declarat preşedintele Traian Băsescu  la bilanţul Serviciului Român de Informaţii
Preşedintele  s-a declarat mulţumit de felul în care Parlamentul a reacţionat în cazul Boldea.
„Modul în care Parlamentul a reacţionat la solicitarea Parchetului este o bilă albă în cazul Boldea. Nu suntem în Schengen, dar este clar că trebuie să ne adaptăm legislaţia cu privire la reţinerea potenţialilor infractori la această realitate. Am văzut aprecierile din presă cu privire la cazul Boldea. Imediat ce am aflat, am vrut şi eu să ştiu cum a fost posibil. Mă voi implica şi în acest caz de readucere a lui înapoi. Ştim unde este, facem toate eforturile politice. Acum e în Kenya, nu ştim unde va fi diseară. Încă de aseară statul român a declanşat toate procedurile pentru ca Boldea să revină în ţară. Îl vom găsi şi în gaură de şarpe până la urmă, va trebui să vină”, a declarat Traian Băsescu la finalul discursului său de la bilanţul SRI.

Deputatul Mihail Boldea este cercetat de DIICOT pentru înşelăciune şi constituire a unui grup infracţional care ar fi produs un prejudiciu de peste un milion de euro.
La doar câteva zile după ce implicarea sa în această reţea a devenit publică, Mihail Boldea a plecat din ţară. De altfel, deputatul a şi spus public şi constant că asta are de gând să facă. Zis şi făcut: Boldea a ieşit din ţară sâmbătă, prin vama Giurgiu, iar apoi a plecat din Turcia cu un avion, spre o destinaţie necunoscută.
Trei zile mai târziu, Camera Deputaţilor vota ridicarea imunităţii parlamentare a lui Boldea, decizie care a permis emiterea unui mandat de arestare pe numele lui. E drept, unul în lipsă.
 

La 6 ani de la divorțul de Consuelo, Adi Mutu rupe tăcerea! Ce a fost nevoit să facă la partaj. Video exclusiv
GSP.RO

La 6 ani de la divorțul de Consuelo, Adi Mutu rupe tăcerea! Ce a fost nevoit să facă la partaj. Video exclusiv

Horoscop 17 octombrie 2019. Există un secret pe care Balanțele îl pot afla astăzi
HOROSCOP

Horoscop 17 octombrie 2019. Există un secret pe care Balanțele îl pot afla astăzi