UPDATE | PERCHEZIŢII la Consiliul Judeţean Brăila şi la locuinţa baronului Bunea Stancu

07 august 2014 07:11

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) efectuează joi dimineață percheziții la sediul Consiliului Județean Brăila și la locuința șefului instituției, Bunea Stancu.

UPDATE | Şeful CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a fost ridicat, de acasă, si dus la sediul DNA Galaţi. De la locuinţa acestuia, scrie infobraila.ro, s-au ridicat documente şi un calculator cu o imprimantă.
Procurorii DNA verifică încheierea, derularea, executarea şi finalizarea unor proceduri de achiziţie publică derulate în perioada 2009-2010. Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele CJ Brăila şi al PSD Brăila, este suspectat că ar fi primit bani pentru a acorda contractele respective unor anumite firme.
„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Galați efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2009-2010, a unor infracțiuni asimilate celor de corupție, de către funcționari publici, cu funcții de conducere în plan local. În cursul zilei de 07 august 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate un număr de 4 percheziții domiciliare în locații situate în municipiul Brăila, din care una este sediul unei instituții publice. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, precum și al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei”, se arată într-un comunicat al DNA.
 
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro