Mergi direct la conținut »
Urgență medicală în stația Aurel Vlaicu. Metroul a circulat cu dificultate
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Urgență medicală în stația Aurel Vlaicu. Metroul a circulat cu dificultate

Urgență medicală în stația Aurel Vlaicu. Metroul a circulat cu dificultate

S-a circulat cu dificultate pe magistrala 2 a metroului din București, după ce medicii au intervenit la o urgență medicală în stația Aurel Vlaicu.

Alerta s-a dat joi dimineață, după ce unui călător i s-a făcut rău la metrou.

„Informăm publicul că astăzi, 24.05.2018, la ora 08:50, în trenul de metrou aflat în staţia Aurel Vlaicu, linia 1 (Aurel Vlaicu-Pipera), a fost raportată o urgenţă medicală, motiv pentru care a fost solicitat ajutorul SMURD”, se arată într-un comunicat al Metrorex.

Până când echipajul medical a acordat primul ajutor, persoana nu a putut fi mișcată în tren. Din acest motiv, metroul a staționat la peron, la stația Aurel Vlaicu, până la încheierea procedurilor desfășurate în astfel de cazuri, conform digi24.ro.

Conform procedurilor, până la primirea primului ajutor de către echipajul medical, persoana nu poate fi mișcată din tren, acesta staţionând la peron până la încheierea procedurilor desfăşurate pentru astfel de cazuri.

Circulația metroului a fost dată peste cap din cauza staționării trenului.

Traficul a fost reluat în condiții normale în jurul orei 9, după ce călătorul a fost preluat de echipajul SMURD.

„A fost vorba despre o tânără de 22 de ani care a acuzat o stare de rău, o lipotimie. Pacienta a fost echilibrată hemodinamic și a fost transportată la Spitalul Floreasca”, a declarat dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Călătorii au fost informați prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar și în stații.


Citește și VIDEO/ Roxana Lupu, actrița care a jucat-o pe Regina Elisabeta II, povestește cum a obținut rolul și cum a reușit să intre în pielea unui asemenea personaj 

Close
Închide
  Close