Mergi direct la conținut »
VIDEO | Urmărire ca-n filme pe străzile din România. Fugarul a lovit cu mașina un polițist!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO | Urmărire ca-n filme pe străzile din România. Fugarul a lovit cu mașina un polițist!

VIDEO | Urmărire ca-n filme pe străzile din România. Fugarul a lovit cu mașina un polițist!

Un bărbat a făcut tot posibilul să fugă de polițiști. A rezultat o urmărire ca-n filme, pe raza a două orașe. Un echipaj de poliție care vâna vitezomanii i-a făcut semn unui șofer care circula cu viteză să oprească.

Acesta n-a făcut asta și a urmat o urmărire ca-n filme pe ruta Dej – Valea Luncii – Gherla – Dej, a anunțat dejeanul.ro!

Politistii au anunțat un alt echipaj care se afla la doar câțiva kilometri, iar aceștia au pornit în urmărirea acestuia. Șoferul nu a oprit nici la semnalele celui de-al doilea echipaj. Acesta a gonit până la intersecția cu centura municipiului Gherla. Acolo a întors și s-a îndreptat din nou spre Dej. Aici, alt echipaj l-a blocat în parcarea unui hotel de la intrarea în Dej.

A motivat că soția lui fusese implicată într-un accident la Cluj!

Șoferul bistrițean nu s-a lăsat prins nici aici. Agentii s-au apropiat de mașină pentru a-l imobiliza, însă, în acel moment, șoferul a accelerat și a pornit din nou la drum. Unul dintre polițiști a căzut la pământ. Nu după mult timp, oamenii legii au găsit mașina șoferului abandonată în zona pădurii Bungar.

Bărbatul s-a prezentat la sediul poliției, spunându-le agenților că s-a speriat și din acest motiv nu a oprit.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, dar s-a stabilit că nu consumase alcool. Chiar și documentele îi erau în regulă, însă, verificându-l în baza de date, polițiștii au aflat că i-a fost suspendat permisul de conducere în urmă cu o lună, în Cluj-Napoca.

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament
Recomandări

Niște speciali și pensiile lor | PAH, despre legea votată în Parlament

Atunci, acesta a contestat în instanță măsura și astfel, până la finalizarea procesului, permisul de conducere a rămas la el.

Astazi însă, acesta i-a fost reținut de către polițiștii din Dej. Astfel, șoferul rămâne doar cu permisul suspendat pe o perioadă de 60 de zile.

Șoferul a contactat Dejeanul.ro și a declarat că se grăbea la Cluj-Napoca, unde soția lui a fost implicată într-un eveniment rutier.


EXCLUSIV/ „A fost șocul vieții când am aflat cine e Moș Crăciun!”. Răzvan Lucescu ne-a dezvăluit cum a descoperit, când era în clasa a III-a, că Mircea Lucescu, tatăl lui, este cel responsabil pentru cadourile de sub brad

Close
Închide
  Close