Mergi direct la conținut »
USR cere demisia lui Lucian Șova. Moțiune simplă pe transporturi, depusă de Opoziție
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

USR cere demisia lui Lucian Șova. Moțiune simplă pe transporturi, depusă de Opoziție

USR cere demisia lui Lucian Șova. Parlamentarii din Opoziție l-au criticat pe ministrul Transporturilor pentru declarațiile referitoare la construcția de autostrăzi și nivelul salariilor. Ca atare, USR a anunțat că va depune o moțiune simplă pe Transporturi, tocmai pentru a-l sancționa public pe Lucian Șova.

De Sorina Ionaşc,

Deputatul USR Cătălin Drulă l-a criticat pe ministrul Transporturilor pentru mai multe afirmații făcute în comisia de specialitate.

”Este o declarație halucinantă venind din partea unui ministru al Transporturilor, care ar trebui să fie exact forța care împinge proiectele de autostrăzi și infrastructură înainte. Avem un veritabil ministru anti-autostrăzi. (…) Noi îi solicităm demisia, dar pentru că mă îndoiesc că are onoarea de a face acest gest, cerem demiterea”, a declarat deputatul USR Cătălin Drulă.

Ministrul Transporturilor a declarat, în comisia de specialitate, că multinaționalele vor pleca din România când se vor construi autostrăzi și când salariile vor fi mai mari.

Ca atare, Opoziția va depune o moțiune simplă pe transporturi.

”Am discutat cu partidele de opoziție. Credem că un astfel de ministru nu are ce căuta în guvern și sperăm ca zilele acestuia la cârma ministerului să fie numărate”, a precizat și deputatul USR Ionuț Moșteanu.
Close
Închide
  Close