Mergi direct la conținut »
Văduva lui Chester Bennington s-a logodit, la doi ani după ce solistul Linkin Park s-a sinucis
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Văduva lui Chester Bennington s-a logodit, la doi ani după ce solistul Linkin Park s-a sinucis

Văduva lui Chester Bennington s-a logodit, la doi ani după ce solistul Linkin Park s-a sinucis

Talinda Bennington, în vârstă de 42 de ani, a anunțat, vineri, pe Instagram, că s-a logodit, la doi ani de la sinuciderea solistului trupei Linkin Park, Chester Bennington.

De Andreea Radu,

„Dragi prieteni, sunt foarte fericită să anunţ logodna cu îngerul meu de pe pământ, Michael F. Sunt aici să vă spun că există dragoste după tragedie. Că decesul unui suflet pereche nu înseamnă moartea ta.

Rude, familie, fraţi din Linkin Park, primiţi-l în familie cu braţele deschise. Voi continua să îl onorez pe Chester şi să îmi continuu misiunea vieţii, aceea de a mă asigura că moartea lui nu a fost în zadar”, a scris văduva lui Chester Bennington.

Chester Bennington a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles, pe 20 iulie 2017. Cântărețul care avea 41 de ani s-a spânzurat. El se lupta de mai mulţi ani cu depresia şi cu dependenţa de droguri.

Talinda şi Chester s-au căsătorit în 2005 şi au împreună trei copii împreună, Tyler, în vârstă de 13 ani, şi gemenii Lilly şi Lila, în vârstă de opt ani. Din relaţii anterioare, Chester mai are trei copii, pe Jaime, în vârstă de 23 de ani, Isaiah, în vârstă de 21 de ani, şi Draven, în vârstă de 17 ani.


Talinda şi Chester în Las Vegas, 2011 (Northfoto)

Noul logodnic al Talindei este un pompier în Los Angeles. Liderul trupei Linkin Park, Mike Shinoda, şi Vicky Cornell, văduva lui Chris Cornell, bun prieten al lui Chester care s-a sinucis cu două luni înainte de acesta, au felicitat-o pe femeie pentru logodnă.Close
Închide
  Close