De Răzvan Mihalașcu,

IPJ Tulcea a anunțat că polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați luni despre dispariția unei adolescente de 16 ani din municipiul Tulcea, relatează Mediafax.

Claudia Frederic (foto) a fost dată dispărută, după ce ar fi plecat de acasă în data de 23 iulie și nu a mai revenit acasă.

Fata are 1,76 metri înălţime, ten deschis, păr şaten, lung până la umeri, ochi albaştri. La momentul dispariţiei, aceasta purta un tricou alb, pantaloni colanţi negri, sandale albe.

Semnalmentele Claudiei Frederic, făcute publice de IPJ Tulcea

Polițiștii au început căutările, iar oamenii care au informații despre Claudia Frederic sunt rugați să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secție de Poliție.

O adolescentă de 14 ani din județul Botoșani nu s-a mai întors de șase zile acasă

O adolescentă de 14 ani din județul Botoșani a fost dată dispărută deoarece a plecat de acasă în urmă cu șase zile și de atunci nu s-a mai întors acasă. Lipsa ei a fost reclamată la Poliție abia duminică de către tatăl fetei.

Ionela Gina Străchinariu (foto) a plecat din comuna Pomârla, marți, 23 iulie, nu a mai revenit acasă și nu a luat legătura cu familia.

Semnalmente: înălţimea 1,50 m, 50 kg., păr şaten, ochi negri. Îmbrăcăminte: Bluză de trening, blue – jeans şi încălţăminte tip tenis de culoare albă.

IPJ Botoșani

De asemenea, o minoră de 14 ani din Galați a fost dată dispărută, după ce a plecat de acasă în urmă cu două zile și nu a mai revenit.

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente