Mergi direct la conținut »
Vânătorii de munte au prieteni necuvântători care îi vizitează zilnic
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Vânătorii de munte au prieteni necuvântători care îi vizitează zilnic

Vânătorii de munte au prieteni necuvântători care îi vizitează zilnic

Un episod inedit are loc în ultima perioadă la unitatea de vânători de munte de la Predeal, unde militarii primesc vizita mai multor animale, care nu se arată deranjate de prezenţa omului în preajma lor.

De Iulian Cuibar,

Se spune că vânatorii de munte se simt mai apropiaţi de vieţuitoarele pădurii mai mult decât oricine, lucru firesc dacă ne gândim că îşi petrec o bună parte din timpul zilelor şi al nopţilor în imediata lor vecinătate.

„De o bună perioadă de timp, vânătorii de munte din Predeal primesc cam în fiecare seară distinși vizitatori necuvântători”, este descrisă o fotografie postată pe pagina oficială de facebook a Ministerului Apărării Naţionale.

Imaginea a strâns, în nici 24 de ore, peste 2.500 de likeuri şi a fost distribuită de peste 150 de ori.

Poza a stârnit şi numeroase poveşti şi amintiri, mai mulţi utilizatori de internet care au văzut-o comentând pe această temă:

„Când eram în armată, acum vreo 27 de ani, am crescut împreună cu camarazii mei doi pui de căprioară, Codruţ şi Bambi. Când au crescut destul de mari, cât să se poata descurca singuri, le-am dat drumul în pădure”, a povestit un vizitator al paginii MApN.

Close
Închide
  Close