MENIU CAUTĂ

FOTO & VIDEO | Vedetele americane, evacuate în urma incendiilor din California. Casa lui Caitlyn Janner, distrusă de flăcări

Distribuie

Incendiul care afectează comitatul Ventura, din California, SUA, a forțat vedetele din Malibu și Calabasas să fugă din casele lor luxoase. Printre acestea se numără Lady Gaga, Kim Kardashian, Guillermo del Toro și alte staruri.

Toți au postat mesaje pe rețelele sociale în care povestesc prin cea au trecut în timpul evacuării.

Lady Gaga a postat pe Instagram mai multe fotografii din momentul în care a fost evacuată din casa ei aflată în Malibu, scrie Daily Mail.

Guillermo del Tor a publicat pe rețeaua Twitter un mesaj în care este fericit că este în viață, dar regretă că poate pierde unele obiecte de colecție.

Kim Kardashian a fost și ea evacuată împreună cu copiii ei. Pe Instagram, ea a posta un mesaj în care spunea că de abia se întorsese acasă, la Calabasas, și că a avut la dispoziție o singură oră pentru a evacua locuința. Locuința lui Kim Kardashian valorează aproximativ 20 de milioane de dolari.

Kim Kardashian le-a transmis fanilor de pe rețeaua de socializare: „Rugați-vă pentru Calabasas”, după ce a fost nevoită să îşi părăsească locuinţa din cauza flăcărilor

 

View this post on Instagram

 

Trying to get my mind off of this fire and snuggling with my niece. We are all safe and thats all that matters

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Casa personalității Caitlyn Janner (tatăl surorilor Janner, fost Bruce Janner, înrudită cu Kim Kardashian) a fost distrusă în flăcări. Caitlyn deținea casa din anul 2015, iar construcția a apărut de nenumărate ori în reality show-ul „Keeping Up With The Kardashians”.

Într-un videoclip postat pe o rețea socială ea susține că este în siguranță. „Câinii sunt afară, la piscină, unde se distrează”, mai spune celebritatea.

 

View this post on Instagram

 

Were out of the fire zone and are safe. Thinking about all those that are affected and hope you all are safe too.

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Și actorul Charlie Sheen a cerut ajutor pe Twitter pentru a-și localiza părinții, Janet și Martin Sheen.

Will Smith a postat un video pe contul său de Instagram în care și-a exprimat îngrijorarea că locuința lui ar putea fi incendiată, având în vedere că flăcările se îndreaptă rapid către aceasta.

Cel puțin nouă persoane au murit în urma incendiilor devastatoare de vegetație din California, SUA. În același timp, peste 2.000 de case au fost distruse de foc și alte 15.000 sunt amenințate. Totodată, 25.000 de persoane au fost evacuate de autorități.


CITEȘTE ȘI: Românul Stugurel Lingurar a scandalizat Irlanda. Gestul șocant pe care tânărul l-a făcut la volan / FOTO&VIDEO


 

Citește mai multe despre Kim Kardashian, Lady Gaga și Will Smith pe Libertatea.

Comentarii