Fostul consilier al lui Dragnea, Adrian Mlădinoiu, secretar de stat la Guvern și membru în două Consilii de Administrație

Adrian Mlădinoiu, fost consilier al lui Liviu Dragnea și secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului, a câștigat, anul trecut, 72.820 de lei din funcția de la Palatul Victoria.

Pe lângă salariul de la Palatul Victoria, acesta a primit și indemnizație ca membru în Consiliul de Supraveghere la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS), de 31.031 de lei.

Mlădinoiu este și membru în Consiliul de Administrație de la CNAIR, de unde a primit, în 2017, 31.505 lei.

Secretarul general al Guvernului, membru în Consiliile de Administrație ale Hidroelectrica și CIFGA

Andreea Ioana Lambru, secretarul general al Guvernului, este membru în Consiliul de Administrație al Comitetului Interministerial de Finanţări, Garanţii şi Asigurări (CIFGA). În această calitatea, în anul fiscal 2017 a primit suma de 58.251 de lei. 

Lambru este și președinte al Consiliului de Supraveghere al Hidroelectrica SA, de unde a primit 8.686 de lei.

Din funcția de secretar general al Guvernului, Andreea Ioana Lambru a primit 74.885 de lei, anul trecut.

Și Roxana Bănică, fostă șefă a SGG, numită în funcție de fostul premier Sorin Grindeanu, este membră în Consiliul de Administrație al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), de unde a câștigat 22.000 de lei, în anul fiscal care a trecut.

Aceasta a fost și în AGA de la Eximbank, de unde a primit 60.755 de lei. Ca funcționar public la Ministerul Finanțelor Publice, Roxana Bănică a încasat suma de 111.463 de lei.

Andrei-Marius Diamescu, consilier pe securitate națională al premierului Dăncilă și membru în CA al ROMARM

În luna martie, Andrei-Marius Diamescu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului Viorica Dăncilă, acesta având atribuții în domeniul securității naționale.

Potrivit declarației sale de avere, Diamescu este membru în Consiliul de Administrație al ROMARM SA, de unde a primit 17.237 de lei, în 2017.

Acesta a avut un salariu de 104.225 de lei, din funcția de consilier în cadrul SGG și a primit unele drepturi de la MApN, în valoare de 28.283 de lei.

Iuliana Mihaela Zubuian, șefă de cabinet a Vioricăi Dăncilă și membră în trei Consilii de Administrație

Iuliana Mihaela Zubuian este șefa de Cabinet a premierului Viorica Dăncilă. Aceasta a avut, în 2017, venituri din mai multe surse. Din salariul de la Partidul Social Democrat a încasat 64.594 de lei. Ea a fost și membru în Consiliul de Administrație al Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI), post pentru care a  primit o indemnizație de 26.193 de lei. De la Camera Deputaților, a primit suma de 1.958 de lei, în 2017.

Potrivit declarației de interese, Zubuian mai este membru în CA de la CFR SA și Administrația Fluvială a Dunării de Jos, ambele posturi primite în iunie 2018. În ultima declarație de avere, nu a precizat ce venituri are din aceste posturi.

Fosta directoare de Cabinet a lui Mihai Tudose, venituri din șase surse

Elena Repede a fost numită în funcția de director de cabinet al premierului Mihai Tudose, cu rang de secretar de stat, în iunie 2017.

Aceasta este și membru în Consiliul de Supraveghere al Fondului Român de Contragarantare, de unde a primit, anul trecut, 35.070 de lei.

Interesant este că aceasta are, potrivit declarației de avere pe anul trecut, venituri din șase surse. De la Camera Deputaților, a primit 7.561 de lei, de la Societatea Teletrans SA a primit venituri salariale de 7.391 de lei și de la Ministerul Economiei, 11.421 de lei.

Aceasta a mai trecut în declarația de avere venituri de la Transgaz, de 63 de lei, iar de la Secretariatul General al Guvernului, suma de 49.074 de lei.

Bianca Andreescu, întrebată direct: „Dacă sunt lesbiană? Hai s-o lămurim”
PARTENERI - GSP.RO
Bianca Andreescu, întrebată direct: „Dacă sunt lesbiană? Hai s-o lămurim”
Horoscop 24 ianuarie 2021. Berbecii dau importanță unor impresii de moment și îndepărtează prietenii
HOROSCOP
Horoscop 24 ianuarie 2021. Berbecii dau importanță unor impresii de moment și îndepărtează prietenii
VIDEO. Cel mai sincer dealer de droguri. Ce le-a spus polițiștilor când a fost oprit în trafic
Știrileprotv.ro
VIDEO. Cel mai sincer dealer de droguri. Ce le-a spus polițiștilor când a fost oprit în trafic
Celebra gimnastă a ţării a ajuns omul străzii. ŞOC: întreţine relaţii intime pentru bani
Telekomsport
Celebra gimnastă a ţării a ajuns omul străzii. ŞOC: întreţine relaţii intime pentru bani
Sore și Lidia Buble, protagonistele unui editorial fashion dintr-un viitor în care ochelarii de soare au microfon (PUBLICITATE)
PUBLICITATE
Sore și Lidia Buble, protagonistele unui editorial fashion dintr-un viitor în care ochelarii de soare au microfon (PUBLICITATE)