De Cristian Anton,

Bosworth este unul dintre cei mai vechi oameni de la Facebook și este în prezent vicepreședinte pentru realitate virtuală.

Într-un mesaj intern, el a comparat Facebook cu zahărul, care este ”delicios”, adăugând însă că este nevoie de moderație la consum.

New York Times a obținut mesajul intern al lui Bosworth, care după apariția din presă l-a făcut public la rândul său.

În mesaj ”Boz” mai spune că Trump a ajuns președinte și datorită Facebook, dar nu din cauza Rusiei, a dezinformărilor sau din cauza Cambridge Analytica, ci fiindcă a avut o campanie publicitară excelentă.

Bosworth: Comparațiile dintre Facebook și nicotină, jignitoare

El a spus că sunt jignitoare comparațiile dintre Facebook și nicotină, explicând că rețelele sociale nu au efecte atât de dezastruoase asupra oamenilor și familiilor lor cum se întâmplă în cazul nicotinei sau alcoolului.

”Până la urmă trebuie să ne întrebăm ce responsabilități au oamenii când este vorba de ei… Dacă vreau să consum mult zahăr și am să mor mai devreme din cauza asta, este o poziție validă. Bunicul meu a avut această abordare în ceea ce privește șunca și îl admir pentru asta, iar social media este mult mai puțin fatală decât șunca”, a scris vicepreședintele Facebook.

Citeşte şi:

Primăria lui Firea a trimis spitalelor un regulament prin care îi poate da afară pe angajații care reclamă abuzurile sau corupția! Firea: „Nu cunosc regulamentul”

Un avion cu 176 de persoane, din 7 țări, s-a prăbușit în Iran la scurt timp după decolare. Cutia neagră a fost găsită, dar autoritățile iraniene nu vor să o predea

Experta Laura Sitaru, despre răzbunare la radicalii musulmani: “Există un respect desăvârşit pentru statutul de martir care, oricât ni s-ar părea de paradoxal, este râvnit şi invidiat”

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor