MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2017 11:00

VIDEO/ Andreea Esca e o mamă relaxată. Nu mai merge cu copiii ei în prima lor zi de școală

Distribuie

Prima zi de școală nu mai înseamnă pentru Andreea Esca un moment emoționant, nici stresant. De-acum, copiii ei au crescut și... se descurca singuri. (Citeşte AICI toate informaţiile despre noul an şcolar)

Extrem de relaxată atunci când vine vorba de copiii ei, Andreea Esca are aceeași atitudine și în prima lor zi de școală. De altfel, prezentatoarea Știrilor Pro Tv nu mai are niciun fel de emoție în momentul de față, cei doi copii ai ei fiind destul de mari încât să mai fie nevoită să-i conducă în clasă.

„Merg cu ei în prima zi de școală, de cele mai multe ori, mă rog, acum sunt destul de mari și nu se mai pune chiar așa de drastic problema. Când erau foarte mici aveam așa cumva emoția primei zile de școală, acum mi se pare că sunt mult mai relaxată decât atunci', ne-a povestit Andreea Esca, dezvăluind că ambii copiii în seamănă în ceea ce privește emoțiile primei zile.

Andreea Esca este o mamă relaxată

„Nici eu nu am plâns niciodată în prima zi de școală. Îmi aduc aminte că s-a hotărât să stau în banca I, unde eram colegă de bancă cu un băiat pe care îl chema Costea Cristian și asta pentru că noi eram cei mai scunzi din clasă. Acolo am rămas, mulți ani de zile', ne-a mai spus știrista.

VIDEO: Dumitru Angelescu


E bine să decidem noi viitorul profesional al copilului? Psihologul ne dezvăluie care pot fi consecințele unei meserii impuse


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii