De Ana Hațeg,

În video se poate vedea momentul în care ambulanța intră în coliziune cu o mașină și paramedicii aflați în autoutilitară sunt aruncați pur și simplu dintr-o parte în alta.

În ambulanța SMURD se aflau trei membri ai echipajului și șoferul. Trei dintre aceșia au ajuns la spital în urma impactului, dar din fericire niciunul nu a suferit răni grave.

Accidentul s-a petrecut în urmă cu cinci zile în centrul orașului Pitești. Ambulanța era în misiune, având pornite semnalele acustice și luminoase, când a pătruns într-o intersecție.

O altă mașină a pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului, fără a observa mașina SMURD și a intrat în coliziune directă cu aceasta.

În urma accidentului, o femeie de 63 de ani, pasager în autoturism, a suferit o contuzie toracică.

Trei membri din cei patru ai echipajului SMURD – doi paramedici şi un voluntar – au fost răniţi, unul dintre paramedici prezentând fractură de claviculă şi traumatism la coloană.

Citeşte şi:

DOCUMENTE DIN PRIMĂRIE! Firea a cheltuit 1,1 milioane de euro ca să facă publicitate spitalului de copii Gomoiu, construit cu supraevaluări ”cu 2.485%”!

Praful din atmosferă, criminalul nevăzut. Care sunt zonele din București unde poluarea este de peste patru ori mai mare decât limitele admise

Golgota imigrantului. Era director când a decis să plece în Germania: ”Am dormit în parcări și primii bani i-am câștigat săpând grădina unui fost subaltern din România”

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși