MENIU CAUTĂ

VIDEO/ Primele imagini cu Bashar Al-Assad, după ce SUA au bombardat Siria

Distribuie

Primele imagini cu Bashar Al-Assad, după ce SUA au bombardat Siria. O înregistrare de câteva secunde în care apare președintele sirian a început să circule pe rețelele de socializare. Acesta ar fi fost filmat în timp ce se îndreaptă către birou, la doar câteva ore după ce Statele Unite, Barea Britanie și Franța au atacat mai mai multe ținte din Siria.

Înregistrarea are doar opt secunde și a fost postată de Telegram de către regimul de la Damasc, scrie Sputnik. Bashar al-Assad este filmat în timp ce intră într-o clădire, îmbrăcat la costum. Imaginile ar fi fost filmate la doar câteva ore după ce Statele Unite, Franța și Marea Britanie au bombardat Siria.

Înregistrarea are descrierea ”În dimințeața rezistenței”, referire la atacul țărilor occidentale asupra Siriei.

Statele Unite ale Americii, Franța și Marea Britanie au bombardat mai multe ținte guvernamentale din Siria drept reacție la presupusul atac chimic din orașul Douma. Operațiunea a fost lansată în zorii zilei și a vizat depozite cu arme chimice. Președintele american Donald Trump a anunțat atacul printr-un discurs televizat adresat națiunii.


Citește și:  ”Jucătorii români refuză să discute cu psihologul”. Verdictul dur al lui Giani Boldeanu, mental coaching. ”N-au mentalitate de învingători”


Foto: captură video

Citește mai multe despre Bashar al-Assad, Franța și Siria pe Libertatea.

Comentarii