MENIU CAUTĂ
, de Remus Vlad

VIDEO / Primele imagini cu jandarmii care jefuiau prostituate

Distribuie

Libertatea vă prezintă primele imagini cu jandarmii care jefuiau prostituate. Secvenţele au fost surprinse într-un bloc din sectorul 3 din Bucureşti, acolo unde cei doi angajaţi ai Jandarmeriei Române şi complicii lor au încercat să intre în scara unui imobil.

Incidentul a avut loc chiar la intrarea unui bloc. Pe imagini se vede cum cei trei bandiţi, dintre care doi jandarmi, au încercat să intre în bloc. Numai că, la intrare, au dat de preşedintele imobilului, care nu i-a lăsat să patrundă pe scara blocului.

Preşedintele blocului i-a văzut pe camerele de supraveghere

Cel mai probabil, în acel moment, pregăteau o nouă lovitură. Președintele blocului a observat pe camerele de supraveghere instalate la bloc că cei trei încercau să pătrundă în imobil şi s-a dus la ei cu un pistol de… jucărie. I-a ameninţat să plece, dar înainte de a părăsi locul, jandarmii şi unul dintre complicii lor l-au ameninţat pe preşedintele blocului şi l-au înjurat.

Omul a făcut plângere la Parchet

De altfel, toată povestea din acea seară, din jurul orei 21, s-a „transformat” într-o plângere pe care omul a depus-o la parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Doi jandarmi au fost reţinuţi, ieri dimineaţă, de judiciariştii din Capitală după ce au jefuit prostituate din Bucureşti, dându-se falşi poliţişti. Judiciariştii din Capitală au reţinut, după o acţiune fulger, mai mulţi bărbaţi, dintre care doi angajaţi ai jandarmeriei Române, care intrau peste oameni în casă sub pretextul că sunt poliţişti.

 

Citește mai multe despre ancheta, camere, imagini, jandarmi și supraveghere pe Libertatea.

Comentarii