Mergi direct la conținut »
VIDEO | Trei elevi au murit la școală, după ce o pasarelă s-a prăbușit!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Trei elevi au murit la școală, după ce o pasarelă s-a prăbușit!

VIDEO | Trei elevi au murit la școală, după ce o pasarelă s-a prăbușit!

Un incident teribil a îndoliat Africa de Sud. Trei elevi de la o școală din orașul Vanderbijlpark au murit după ce o pasarelă ce lega cele două clădiri ale unității de învățământ s-a prăbușit.

În total, 26 de elevi au fost răniți în urma acestui teribil eveniment, dar doi băieți și o fată și-au pierdut viața, a anunțat timeslive.co.za.

În școală învață peste 1.000 de elevi

Incidentul a avut loc la ora 8.10 dimineață. „E o zi foarte tristă pentru noi. O pasarelă care unea clădirea principală a școlii de clădirea în care erau sălile de curs s-a prăbușit. 26 de elevi au avut de suferit. Trei elevi au murit, doi băieți și o fată.

Le-am stabilit identitatea, dar n-o putem face publică înainte să le anunțăm familiile”, a spus Panyaza Lesufi, inspector școlar. „A fost cutremurător să vedem copiii plângând”, a mai spus Lesufi.

Acesta a mulțumit tuturor părinților care s-au grăbit să-și ia copiii și să le ofere sprijinul necesar. Școala Hoërskool Driehoek are 45 de ani și în ea învață acum 1.060 elevi.


Medici inventați cu 9 dolari în reclamele pentru produse ce promit vindecare miraculoasă! Din 1.000 de suplimente alimentare care intră anual pe piață, Ministerul Sănătății a verificat publicitatea a doar 25!

Close
Închide
  Close